Enteriőr - Társ a lakásban - LOEWE TV

Feltűnő és szemet gyönyörködtető látvány, ahogy a nappali- étkező-konyha középpontjában áll, mint egy modern fém-üveg szobor.



A karcsú, kecses oszlop a mennyezetig nyújtózik (akár 3m belmagasságig), és rajta függeszkedik a világelitet képviselő, prémium kategóriás LOEWE TV készülék. A magassága egyedi igény szerint állítható és forgatható.



o        Ha a nappali felé néz, hódolhatunk az élvezeteknek: TV-zés, internet, filmek; médiacenterrel (akár 50 000 dalt is tárol), multimédiás funkciókkal, rádió- és zenehallgatás kiváló minőségben - ajándék a füleknek a LOEWE hangzás. Kiegészíthető lehetőségek: multiroom rendszer, blu-ray lejátszó.
Klasszikus otthon

Modern felfogásban

Mediterrán hangulatban
o        A dolgozósarok felé irányítva a nagy átmérőjű (Ø82-140cm) képernyőn a tervező programunk képei, felméréseink grafikonjai, üzleti előrejelzéseink kényelmesen megtekinthetők, szerkeszthetők. 


Tervező program
Üzleti terv

Felmérések

A konyhába fordítva pedig megjeleníthetjük rajta az épp elkészíteni kívánt étel receptjét fotókkal, videókkal, miközben a neten keresztül a barátnőnkkel megbeszéljük a legújabb konyhai praktikákat és az esti parti részleteit. 





A hálószobában ő a titkok ismerője… és persze bárhol a lakásban megmutatja a Forma 1 futam felejthetetlen pillanatait, a médiahálózat kiépítésének köszönhetően.




A wellness helyiség falára függesztett TV-t nézve Zumbát táncolunk, miközben a készülék energiatakarékos, LED-es háttérvilágítása fokozza a kellemes hangulatot, egyéni ízlésünknek megfelelően.       

Bárhol, otthonunkban, irodánkban, vagy kikapcsolódás alatt a nyaralóban, hotelben élvezzük páratlan megjelenését. Színes, mágneses oldalbetétei (dekorcsíkok) fiatalos, vidám megjelenést adnak; az ezüst, famintás, illetve fekete betétek pedig elegáns stílust hirdetnek.




Légies, vékony sziluettje állhat tyúkláb formájú, vagy szögletes, kerek, íves önálló talpon. Elhelyezhető falra szerelve, falfülkébe süllyesztve, asztalon, rúdon, LOEWE szekrényen. Ez utóbbiban mindennek megvan a helye: mélynyomó,  Loewe AudioVision, Assist Media Remote, DVD-és CD-gyűjtemény. Magába rejti az intelligens kábelrendező rendszert, elkerülve a látható rendetlenséget. Az elegáns bútordarab két különböző magasságban (30 cm és 45 cm), két különböző szélességben (110 cm és 165 cm) áll rendelkezésre és választható krómezüst, fényes fekete és fényes fehér színben. Mivel az optimális szellőzés rendkívül fontos, az állvány fel van szerelve zseniális levegőkeringető rendszerrel, így a túlmelegedés elkerülhető!









A LOEWE TV különböző stílusú enteriőrökben - lehet az klasszikus, modern, minimál, loft, mediterrán…- mindenhol jól érzi magát, akár egy antik ezüst szekreter vagy Karim Rashid tervezte radiátor társaságában egy 3Dimenziós falpanel előtt; Gorenje konyhaszekrény, beton étkezőpult és design bárszékek, csibedrót térelválasztó vehetik körül.






Egyedi igény szerint, személyre szabható műszaki megoldásokkal, kompletten installálható lakásba, irodába. Lakberendező szakemberrel konzultálva ideálisan összehangolható a bútorok stílusával, színekkel, anyagokkal, hogy Ön is élvezze közvetlen környezetében az időtlen művészetet, a tökéletes dizájnt, ahogy különösen élvezetes egy Lamborghini feszes, áramvonalas közelsége.



+  A jövő jelen van, csak áttetsző…






www.studiotrend.hu
www.basys.net


Forrás: decordir.com, rezalutions.com,





Megjegyzések