Tanácsadás - A nappali titka a világítás


Kedves Éva! A nappalinkba szeretnénk lámpát a plafonra. A megszokottól eltérő megoldást tudna-e javasolni. Magasság 3 méter, szoba területe 30 négyzetméter. Szeretjük a modern és régebbi stílusok keveredését. Köszönettel: Inez

Kedves Inez!
Klasszikus bútorok modern világítótestekkel, illetve modern bútorok klasszikus kristálycsillárokkal kombinálva igen divatos megoldások napjainkban. Az átlagosnál nagyobb belmagasság kényelmesen megengedi, hogy a lámpatesteket ne csak a mennyezethez simulva, hanem függesztve, belógatva helyezzük el. Így a magasabb termetűek is kényelmesen elférnek alatta. Mindezek ideális adottságok és elképzelések.
Nagyon mutatós variáció ugyan abból a lámpacsaládból egy mennyezeti és egy függesztett megoldást, vagy több (akár2-3) csillárt választani. Egymástól kellő távolságra elhelyezve igazán egyedi hangulatot teremthetünk.
by_John Kramer and Sons
Ha a nappali és az étkező-konyha egy térben van. lehet ugyan abból a lámpacsaládból választani az étkező asztal fölé is. Vagy válasszunk más lámpacsaládból, vigyázva, hogy maradjon harmonikus a látvány.
directlight.co.uk

 
Kívánom, hogy legyen otthonuk egyedi, kényelmes és személyre szabott, amilyen senki másnak nincs. Igény szerint ehhez segítséget is nyújtunk. Vállaljuk az átalakításra váró lakások, otthonok komplett megtervezését és kialakítását, 3D látványtervezéssel, lakásvilágítás szaktanácsadással.

Üdvözlettel




http://www.almaimotthona.hu/kedves-eva--a-nappalinkba-szeretnenk-lampat-a-plafonra-a-m.html

Megjegyzések