Tanácsadás - Kényelmesen a nappaliban

Párommal 2 éve költöztünk be házunkba, de a nappalink azóta is csak ideiglenesen van berendezve, nem tudunk dűlőre jutni, hogy hogyan is lenne a legkényelmesebb. Csatoltam egy ábrát (féli kézzel, félig számítógéppel készített rajz, de a méretek rajta vannak, tehát abszolút pontos)
Párom a két kis ablak közé szeretné a tv-t (akár falra szerelve), én kevésbé. Szeretnénk sarokülőt, amin kényelmesen el tudunk feküdni, és ki is tudjuk húzni, ha vendégeink nálunk alszanak. Ugyanakkor fontos, hogy az erkélyajtó és a kandalló között amolyan "átjáró" legyen biztosítva, mert a fát ott hozzuk be.
Ezek alapján szeretném kérni a tanácsát, hogyan lehetne kényelmesen berendezni a teret.
Előre is nagyon köszönöm!
Üdvözlettel, Varga Judit


Kedves Judit!
A szoba berendezésénél érdekes megoldás lehet, egy térbe állítható, forgatható TV állvány kialakítása, amely nem csak a nappali, hanem az étkező felől is biztosítja a tévézés élményét és egyben a kandalló, a tűz látványa is élvezetet nyújt. Ez esetben a sarok garnitúra és fotel az ablakok előtt kaphat helyet. A térbe állított bútorral a nappali-étkező-konyha egysége szeparálható, a nappali kuckóssá válik, de mégis megmarad az „együtt a család” érzése.
Sok sikert kívánok a kialakításhoz!

Íme egy pár érdekes megoldás

 
 

Részletes tervezés igénye esetén a feltüntetett elérhetőségeken veheti fel velem a kapcsolatot.
Üdvözlettel Ferenczi Éva 


by living paulo, anora home, porada, teo flatwear

Megjegyzések