LOFTonLINE

Öt kiváló tervező nekiállt és megalkotta...

Construma 2011. Április 5-10.
Lakberendezés+Design
LOSZ kiállítási stand

Tippek szigete – Időutazás

A kiállítási területünkön, 112 négyzetméteren egy képzeletbeli -korábban bontásra ítélt, ám mégis rehabilitált- gyárépület falait építjük fel, mely egy egyterű „LOFT” lakást fog majd közre.
A Loftunk lakója egy szintén képzeletbeli fiatal, egyedülálló programozóinformatikus srác. A fiúnak kisgyermek kora óta a számítógép a mindennapok eszköze, e nélkül nem tudja elképzelni az életét. Programozási tudását rendkívül magas szintre emelte, sok világcég alkalmazza őt a különféle technikai vívmányok kidolgozása során. Lakásában az elektronikának nagy a szerepe, intelligens rendszerrel irányítja a világítást, az árnyékolást, a biztonsági rendszert. Gépesített konyhájában a konyhai készülékeket az „Iphone”-járól irányíthatja, amely még arról is értesíti, ha a hűtőből elfogyott a tej!
A fiatalember szereti az egyszerű, de nagyszerű megoldásokat, értékeli a régi tárgyakat, a művészeti alkotásokat. Jó a humorérzéke, kedveli a nem megszokott, meghökkentő dolgokat. Így kerülhetett be lakásába egy régi falusi wc-bódé, amely belülről a legmodernebb technikával felszerelt szanitert rejti.
A fürdőszobája a háló-dolgozóval egyben, közös nyitott térben van. A különleges színű mosdó és zuhanyzó szépen beleolvad a térbe, ezáltal nem uralkodik, nem hívja fel magára a figyelmet, mégis szépségével, különlegességével díszíti a nem éppen megszokott lakóegységet.
A nappali tágas, szellős tere segíti a kikapcsolódásban, míg ha éppen programot ír, elzárja
magát a külvilágtól, amikor csak Ő és a Computere létezik.
Természetesen szívesen látja vendégül barátait, akiket a tetőteraszon berendezett kellemes kiskert várja, grillező és bárpult, finom falatok és hűsítő koktélok társaságában.
A Lakberendezők Országos Szövetsége tervező csapata felvállalja, hogy ismét olyan enteriőrt varázsol a kiállításra, mely megállítja a látogatókat, meghökkentő megoldásokkal felkelti az érdeklődést, és az emberek hírét viszik a Tippek Szigetének.
A tagcégeink számára olyan lehetőséget biztosít ez a különlegesség, amely teret ad a technikai újdonságok, a különleges anyagok, eszközök, az informatika, a design termékek bemutatására.
az „Időutazás” Tervezőcsapata:
Ács Erzsébet Berzsenyi Márta Ferenczi Éva Joó Annamária Szakos Andrea

partnereink, akikkel a LOFTonLINE létrejött:
Mediterrán Kerámia Linea Antika Home Design Amplus-Tech Basys.net Brilum B-Terv ARCHLine.XP Dekorbeton ER-FA SpaTrend Geberit CityPlant Gorenje Stílus Dizájn Kludi Königs-Art Legrand Mantu Luminis Simon Sauna Hastens Schwöller Stáb Stúdió Stegu Tikkurila Újlaki Lámpa-Ház Willeroy&Boch Bambuszmánia Viva Bagno Náhol Network Europa Design
…a lakberendező
www.studiotrend.hu
06 30 437 6455

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések