Mesék a Hästens-ről - avagy álmaink luxus ágya


Egyszer volt, hol nem volt, volt egy kerek ágy, szögletes ágy, magas ágy… kockás ágy, fekete ágy, kék-fehér ágy… királyi ágy, luxus ágy, fejedelmi ágy…

ehetünk rajta kerek csokoládét, szögletes csokoládét, töltött csokoládét, lyukas csokoládét - ahogy Gombóc Artúr a világon mindennél jobban szerette - de még inkább aludni pompázatos rajta!


 Svédországban gyártják több, mint 150 esztendő mesterségbeli tudása, hagyománya és szakértelme szerint. A legjobb minőségű természetes anyagokból készítik, egyedi igény szerinti komfortfokozattal, lágy, közepes, kemény fekvőfelülettel.
Egy Hästens ágyhoz nem használnak szintetikus anyagokat, minden bio: lélegző pamut, len, gyapjú (mely a hidegben melegít, melegben hűsít) és lószőr (ami elvezeti a nedvességet). 

Tehát mi is a titok? A titok a hypoallergén lószőr. A lószőr, amit már a lovagok is viseltek páncéljuk alatt – a lószőrből készült ing biztosította a páncél alatti szellőzést.
Újrahasznosítható, biológiailag lebomló anyagok, tehát köze van az egészségünkhöz, így még inkább mi is részei leszünk a természetes környezetnek.
Egy kis luxus, vagy egy kissé szerényebb megoldás? Választhatunk a kontinentális, keretes és állítható Hästens ágyak közül. A modellek kényelmi fokozatai és árfekvései közötti különbséget az anyagok egymásra helyezett rétegei, valamint a tökéletes alátámasztást biztosító rugórendszerek egyedi kombinációi adják.

Próbáljuk ki akár egy kellemes szállodában vagy kastélyszállóban egy éjszakán át a Hästens ágyat.
Érezzük és élvezzük a kivételesen frissítő, nyugodt éjszakai pihenést. És aki már egyszer kipróbálta bárhol a világon, megismeri, és keresni fogja, hiszen a jó minőségű alvás egy jobb minőségű életet eredményez.
Ő lehet hálószobánk egyik legjobb titka, évtizedekre szóló, kivételes, érték- és időtálló befektetésünk. 


Puha kacsa- vagy libatollal töltött párnái közt édes álmaink lesznek. Gondoskodni kell arról, hogy évente egyszer a nyári napsütésben szellőztetéssel frissítsük fel a matracokat, ágyneműket - ahogy a Grimm mesében Holle anyó is kérte a nála szolgáló lányt. Rázzuk fel a párnákat is, hadd szálljon a pihe - hátha hó hullik fönt a világban. Semmi nincs, ami ennél jobbat tenne ágyneműinek!


Elhelyezhetjük klasszikus és modern enteriőrökben egyaránt. Családi házban, loft lakásban, hotel-hálóban elegáns királyi körülmények között. Személyre- és ágyra szabott berendezési megoldásokkal és lakberendező közreműködésével könnyedén kialakítható a diszkrét luxus.  

A Svéd királyi család is a Hästens cég Top kategóriás Vividus ágyán hajtja álomra a fejét.
VIVIDUS – amit nem készíthet el akárki. A nem mindennapi fekhely kiemelkedően magas színvonalát hagyományos kézműves technikák biztosítják.
A prémium ágy luxus testvérei az angol VI Spring és a francia Treca de Paris.

És ha már a nemeseknél tartunk… Borsószem hercegkisasszony is biztos lehet benne, hogy a legapróbb borsószemet sem érzi meg a Hästens ágy puha rétegei között.

Aki nem hiszi, járjon utána, vagy kérje ki lakberendezője véleményét.


Szép álmokat     
Sweet dreams   Süße Träume   Sogni d'oro   Сладкие мечты
أحلام سعيدة   甜蜜的夢   Όνειρα γλυκά   Słodkich snów

Ferenczi Éva
lakberendező
lakásvilágítás szaktanácsadó
+36 / 30 437 6455
Skype: feva0705


Megjegyzések