Tanácsadás - Fal burkolása, dekorálása a konyhában

"Jó napot kívánok. Le szeretném venni az étkező faláról a parafát, de az asztal mögé mégiscsak jó lenne valami mert félő, hogy hamar bepiszkolódik a fal, én tapétára gondoltam , valami olyasmire mint a falon a 3 dekoráció. A fal most okkersárgára van festve , persze akár maradhat is ez a szín, nekem tetszik.Véleményét szeretném kikérni , milyen falszín illene még ide, vagy mit javasol az étkező asztal melletti falra. Válaszát előre is köszönöm.

Kedves Érdeklődő!

A fal burkolása sok szempontból praktikus megoldás és hogy ez esztétikus is legyen, többféle kialakítás közül lehet választani:

- Környezetbarát és modern megoldás a 3 dimenziós falpanelek használata, melyek növényi rostokból, többféle mintázattal készülnek és festhetők.




- Extra megoldás lehet bőr falpanel vagy óriás kép/poszter alkalmazása.


 



- Praktikus a lemosható tapéta. Ebben az esetben a kialakítás legyen egy kicsit más, mint eddig:
különleges mintázat, matt-fényes kombináció, egyedi felrakás, méret.



A falburkolat és a falszín kiválasztásánál szem előtt kell tartani a kevesebb több elvét: minél kevesebb színt használunk egy térben, annál harmonikusabb, elegánsabb hatás érhető el. Így válasszuk ki a kiegészítőket, függönyt, dekorációt is. Figyelni kell a magasságokra, színekre, összhatásra.


  

A konyhabútor és padlóburkolat szürke-bézs-barna színei meghatározzák az alapszíneket, hangulatot. Ezt a hatást javaslom erősíteni pl. a falon homok-bézs színnel, fehér mennyezettel és kiegészíteni karakteres színű (narancs/vörös/zöld) kiegészítőkkel.

Ha szeretné, hogy maradéktalanul megvalósuljanak elképzelései, kérem keressen meg elérhetőségeimen, kérjen személyre szóló helyszíni tanácsadást, látványtervezést. "




Az alábbi elérhetőségeken vedd fel velünk a kapcsolatot kedves olvasó, ha Te is szeretnéd, hogy ötletes, egyedi megoldásokkal turbózzuk fel konyhádat, otthonodat. 

studiotrend@studiotrend.hu    -    +36 30 437 6455    -    Skype: feva0705



http://www.csaladinet.hu/szakertok/ferenczi_eva_lakberendezo_lakasvilagitas_szaktanacsado/faq/

Megjegyzések