Van egy tükrünk. Hogy lesz ebből "valami"?

Mit tudunk róla?
Falra szerelhető keretezett, fózolt tükör két fiókkal kombinálva. Anyaga fa, fém fiókgombokkal, vörös-fekete vagy barna-fekete színkombinációban, koptatott felülettel. Kopott, elnyűtt Shabby Chic hangulatban. Mérete 55 x 13.5 x 78 cm. 

Nézzünk pár példát, hogy öltöztessük fel a tükör környezetét attól függően, hogy a lakás melyik helyiségében helyezzük el: előszobában, fürdőszobában, fésülködő sarokban, nappaliban, télikertben...

Romantikus virágmintás tapéta a falon, előtte fekete selyemfényű asztal, fölötte falra rögzítve A tükör. Kötött lámpa-pulcsi és kötött, horgolt, vagy csipkével bevont koszorú, ezüst gyertyatartók díszítik a környezetet.
A vörös-fekete tükör környezetében színben harmonizáló, vörös alapon fekete mintás tapétasáv a falon. Fekete konzolasztal a tükör alatt. Vörös rózsakoszorú ajtódísz és egy kirívóan pukkasztó, modern gyertyatartó páros teszi teljessé a hangulatot.
                           
A fürdőszoba berendezéseként a "nagymama" kredence fölé a falra van helyezve A tükör. Kézzel horgolt csipkeszegély dekorálja a polcszéleket. A kredencre helyezett  modern vonalú kerek mosdótál izgalmas kontrasztot ad a klasszikus térbenA falat tradicionális spanyol, portugál kék mintás csempe borítja. Natúr cserépedények és a polcokon fonott kosarak erősítik a délvidéki hangulatot. 

Kényelmes fekete marhabőr fotel, romantikus vörös-rózsaszín kiegészítők a hangulatos "tükörsarok" kellékei.
A rusztikus tégla falburkolat előtt barna füles fotel kucorodik. Időkoptatta öntöttvas fali gyertyatartó és a barna-fekete tükrös bútor kerül a falra. Hatalmas fehér kála csokor és robosztus kőgyertyák egészítik ki a hangulatot.

x x x

A tükör megvásárolható: studiotrend@studiotrend.hu
Ha szeretnél hasonló hangulatot otthonodban, keress meg minket, hogy megtervezzük és beszerezzük a hozzávalókat
Hívj most +36 30 437 6455

Megjegyzések