Családi ház - Beépített bútorok tervezése.

ILYEN VOLT - ILYEN LESZ
Még üresen állnak a gipszkarton falak, de már elkészültek a 3D-s látványtervek, amelyek alapján az asztalos gyártja az egyedi bútorokat.
                                                          Pár kép, ami inspirált minket
Megmutatjuk a helyszínt és az oda tervezett bútorokat. Először lépjünk be az előszobába, ahol a két szembenlévő falra terveztünk beépítést.

Dupla szárnyú nyíló ajtós beépített szekrény extra méretű egyedi fogantyúkkal, a korpusz körül széles kerettel, a középső dupla ajtón steppelt frontpanelek.
A szemben lévő oldalon egy hosszú falszakaszon kap helyet a fogas és a leülésre szolgáló puff is.
NAPPALI
Nappali média fal - A TV mögé textilbőr hátfal panel kerül, körülötte bútorlap és textilbőr keretezések, két oldalán hófehér steppelt falpanelek padlótól a mennyezetig.
                                                                         HÁLÓSZOBA
A hálószobai beépített szekrényt extra méretű fogantyúk díszítik, a fogantyúk mögött dekoratív betéttel, melyek színe megegyezik a szekrényt körbe ölelő széles keret színárnyalatával.

                                                                    FÜRDŐSZOBA
A fürdőszoba bútor hangulata harmonizál a lakás többi helyiségének hangulatával: fehérek és krém színek finom fém dekorral és üveg fogantyúkkal kiegészítve.
Hamarosan be lehet költözni. Szép lesz!
Több variáció is készült, míg eljutottunk a végső kialakításig. Megmutatunk pár vázlatot ezek közül:



 Ha Te is ilyet szeretnél, keress meg minket és Mi megtervezzük a világítástól a gépészeti kiállításokon keresztül a bútorokat is. A kivitelezésnél ott leszünk, ha kell szaktanácsot adunk, beszerezzük a burkolatoktól a kiegészítőkig a berendezési tárgyakat. A lakás átadásnál pedig együtt koccintunk Veled a sikerre!

Megjegyzések